Aproximativ 200 de suporteri vor însoţi pe Dinamo la Split

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de suporteri bucureşteni vor însoţi echipa Dinamo în Croaţia pentru a urmări partida din cea de-a doua manşă a turului III preliminar al Ligii Europa, pe care formaţia antrenată de Ioan Andone o va susţine, joi, cu Hajduk Split, informează surse din cadrul grupării "alb-roşii".

Celor două sute de suporteri care vor face deplasarea din Bucureşti li se vor alătura alţi 50 de cetăţeni români care trăiesc în Italia.

Fanii români vor fi însoţiţi în Croaţia de doi reprezentanţi ai Jandarmeriei, care vor colabora cu forţele de ordine locale pentru evitarea unor eventuale conflicte între suporterii dinamovişti şi cei ai lui Hajduk.

Clubului FC Dinamo i-au fost alocate 250 de bilete pentru fani, la preţul de 50 kune croate (aproximativ 7 euro).

Cu ocazia meciului tur, disputat joia trecută la Bucureşti, cu câteva ore înainte de debutul partidei, 20 de suporteri au fost duşi la Secţia 10 de poliţie , 17 ai echipei Hajduk Split şi trei dinamovişti, iar alţi 11 fani români, printre care unul ce purta însemnele Stelei, au fost conduşi la Secţia 14, după o bătaie care a avut loc în zona magazinului Unirea din Capitală. Aproximativ 50 de suporteri ai formaţiilor Dinamo şi Hajduk Split s-au întâlnit în zona magazinului Unirea, unde a avut loc un conflict, iar jandarmii au intervenit pentru a-i despărţi. Doi fani croaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale, unul cu fractură de piramidă nazală şi altul cu un traumatism cranio-cerebral în zona cefei.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, peste 150 de fani ai echipei Hajduk Split au sosit în Bucureşti, pentru a asista la meciul tur cu Dinamo, deşi, în urma unei decizii a UEFA, nu aveau voie să pătrundă pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare ca galerie organizată sau purtând însemne ale grupării croate.

Partida Hajduk Split - Dinamo Bucureşti, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 21.30. În tur, dinamoviştii s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite