Dănciulescu, „orbit“ de Luceafărul: „A fost un meci la discreţia noastră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul dinamovist Ionel Dănciulescu a declarat, joi, după victoria din 16-imile de finală ale Cupei României, scor 1-0 cu Luceafărul Oradea, că jocul a fost la discreţia echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, adăugând însă că oaspeţii s-au apărat foarte bine.

Dănciulescu a devenit tehnician. Cu acte în regulă!

"Cel mai important e că ne-am calificat, meciul a fost la discreţia noastră. Ei au venit aici să se apere şi au făcut-o foarte bine. Nu e plăcut să jucăm fără spectatori dar nu avem ce face. Sper ca anul ăsta să şi câştigăm, nu numai să ajungem în finală. Avem nevoie de sprijinul suporterilor, dar mai puţin de gesturi nesportive. E un lucru pozitiv faptul că a rămas un singur meci fără spectatori, sper să se poate civilizat, pentru că altfel nu cred că vom scăpa uşor", a spus Dănciulescu.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu a afirmat că jocurile de Cupă diferă de cele de campionat. "Mai ales când adversara vine dintr-o ligă inferioară lipseşte concentrarea. Eu am căutat soluţii pentru benzi, acolo unde avem probleme, am menajat trei jucători şi am dat şansă altora să mă convingă, fotbalişti care nu prea au jucat, dar în continuare voi căuta soluţii pentru benzi. Cei care i-au înlocuit nu s-au ridicat la nivelul lor. Luchin e un jucător important pentru echipă, mă bucur că a reuşit să marcheze. E trist când joci fără spectatori. Pentru mine şi echipă suporterii sunt al 12-lea jucător, dar din câte am înţeles ni s-a redus suspendarea la două etape ceea ce e un lucru îmbucurător", a menţionat Ciobotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite