Dinamo a mărit la 24.000 numărul locurilor închiriate pe Arena Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo scosese la vânzare iniţial 20.000 de bilete pentru meciul de sâmbătă cu Gaz Metan (ora 20.20), care se va disputa pe Arena Naţională. Ieri, şefii "câinilor", impresionaţi de interesul fanilor, au mai suplimentat cu încă 4.000 de tichete.

Primul meci oficial din 2012 al echipei lui Liviu Ciobotariu a stârnit un interes neaşteptat din partea fanilor dinamovişti. Neaşteptat ţinând cont de ce s-a întâmplat în tur, atunci când "câinii" au avut o medie de 5.000 de spectatori pe teren propriu. Pentru meciul de sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş (ora 20.20), Dinamo închiriase iniţial doar un inel al Arenei Naţionale, cu o capacitate de 20.000 de locuri. După ce, până ieri, se vânduseră 10.000 de bilete, şefii "roş-albilor" au luat decizia să mai închirieze încă 4.000 de locuri, adică inelul intermediar de la Tribuna a II-a EST şi să deschidă Peluza a II-a SUD, ceea ce ridică numărul locurilor la 24.000.
Astăzi şi mâine, biletele pot fi achiziţionate şi de la casele de la stadionul "Dinamo" şi de la Arena Naţională. Preţurile tichetelor sunt de 5 lei la peluze şi între 10 şi 70 de lei la Tribuna I şi Tribuna a II-a.
Cu ocazia zilei de 8 Martie, femeile vor avea acces gratuit la acest meci, la Tribuna a II-a şi la Peluza I Nord, iar copiii până la 7 ani şi elevii până la 14 ani pot intra şi ei gratis pe stadion, dar numai însoţiţi de adulţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite