Niculescu: "Azi mă despart definitiv de Dinamo ca jucător"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Niculescu a semnat un contract pentru doi ani cu Universitea Cluj. Cel poreclit Clau-gol a declarat că nu se va mai întoarce ca jucător la Dinamo, ci doar în funcţia de preşedinte sau antrenor

"Vă mulţumesc pentru toţi aceşti ani în care m-aţi suportat. Astăzi mă despart definitiv de Dinamo ca jucător, dar poate peste câţiva ani voi reveni într-o funcţie administrativă sau chiar ca antrenor. Plec cu amintiri foarte frumoase şi cu împăcat că mi-am făcut datoria faţă de Dinamo. Aseară m-am întâlnit cu domnul Walter şi am ajuns la concluzia că vreau să mai joc fotbal.

Voi ţine întotdeauna la acest club şi sper că de-a lungul timpului nu am dezamăgit de nimeni. Plec să fac treabă la Cluj şi voi face tot ce îmi stă în puteri pentru a ajuta pe "U". Marele meu regret este că nu am apucat să joc nici măcar un minut în Champions League alături de Dinamo, dar sper că la anul ei să realizeze acest lucru. Le mulţumesc fanilor şi sper că suporterii dinamovişti îşi vor aduce aminte cu plăcere de mine. Este 100% hotărârea mea", a spus Niculescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite