Columbianul Dayro Moreno este liber să plece unde doreşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro a fost adus cu multe speranţe la Steaua, dar va părăsi Ghencea pe uşa din spate
Dayro a fost adus cu multe speranţe la Steaua, dar va părăsi Ghencea pe uşa din spate

Fotbalistul columbian al Stelei nu mai este dorit la echipă şi se poate pleca în iarnă la orice echipă este dispusă să plătească suma de transfer.

Antrenorul Mihai Stoichiţă s-a săturat de capriciile lui Dayro Moreno şi i-a dat de înţeles că nu va mai conta pe el din retur. „Dayro a costat o groază de bani, iar aceştia ar trebui să se întoarcă în vistieria Stelei. Din punctul meu de vedere, e liber să plece. Nu sunt de acord cu împrumutul, ci cu un transfer definitiv, cu banii jos”, a spus Stoichiţă la gsptv.

Dayro este dorit se pare de columbienii de la Once Caldas, fosta sa echipă şi de argentinienii de la San Lorenzo

Managerul clubului, Basarab Panduru, a precizat că doreşte achiziţionarea lui Florin Costea, atacantul Universităţii Craiova, dar pe lista sa mai figurează şi alte nume sonore precum Costin Lazăr (Rapid), Adrain Cristea (Dinamo) sau Mihai Roman (Braşov).

Patronul Gigi Becali a dat însă de înţeles că nu este dispus să scotată prea mulţi bani din buzunar pentru transferuri, în această iarnă. În plus, finanţatorul a declarat în mia multe rânduri că doreşte să achiziţioneze fundaşi şi nu mijlocaşi sau atacanţi cum vrea Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite