UPDATE / Andrei Cristea a fost suspendat o etapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Gâtejan, vicepreşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, a declarat că dinamovistului Andrei Cristea nu i-a fost anulat cartonaşul roşu încasat în meciul cu Dinamo şi că acest caz încă se judecă.

UPDATE / Comisia de disciplină a decis ca Andrei Cristea să fie suspendat o etapă şi astfel va rata meciul de duminică seară cu Steaua, din etapa a XI-a a Ligii.

Iată anunţul postat pe site-ul LPF:  "FC DINAMO vs. FC OTELUL GALATI – eliminare Andrei Cristea – În baza art.99, coroborat cu art.110, alin.1 şi 123, alin. 2 şi 4 din RD, Comisia de disciplină constată că, din probele administrate în cauză, nu rezultă vinovăţia jucătorului Cristea Andrei în incidentul pentru care a fost eliminat. În consecinţă, jucătorul va executa o singură etapă de suspendare, conform art.18.4 din RD"

"Cristea nu a scăpat de scăpat de roşu, cazul lui încă se judecă", a spus Gâtejan la primele ore ale zilei, deşi aseară şeful LPF, Dumitru Dragomir nu numai că a anunţat anularea cartonaşului roşu ci a prezentat şi amănunte despre probele folosite la judecarea cazului.

"Aseară am fost informat greşit, nu este o decizie definitivă", a spus preşedintele Ligii, Dumitru Dragomir, în această dimineaţă. Interesant este că informaţia anulării carotnaşului roşu a fost făcută publică ieri în jurul orei 18, iar până seara nimeni din cadrul LPF nu a intervenit să declarare că nu este vorba de o decizie definitivă.

Astăzi se va rejudeca acest caz, pentru a se decide dacă jucătorul va avea sau nu drept de joc în meciul cu Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite