Dario Bonetti, dorit pe banca lui FC Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Marius Vizer a preluat pentru doi ani managamentul echipei bihorene, cu care vrea să promoveze imediat

Marius Vizer, care a fixat un buget de 2 milioane de lei pentru promovare, l-a vrut pe banca tehnică pe Emerich Jenei, dar acesta a refuzat. Drept urmare, în acest moment favorit să preia echipa este italianul Dario Bonetti, conform liga2.ro.

După două săptămâni de discuţii, Marius Vizer a bătut ieri palma cu oficialităţile locale orădene pentru a prelua managamentul echipei. Cele două părţi au semnat un contract pe două sezoane, fiecare urmând să contribuie cu 50% din bugetul echipei de acum înainte. Vizer va aduce o mare parte din jucătorii pe care îi are sub contract şi se va ocupa şi de numirea noului tehnician. Primul dorit, Emerich Jenei, a refuzat propunerea.

"Pentru mine este o provocare prea mare funcţia de antrenor. Aş accepta postul de sfătuitor. Dacă va fi nevoie de sfaturile mele, mă puteţi suna la orice oră din zi şi din noapte", şi-a motivat Jenei refuzul.
Vizer s-a reorientat, iar acum cele mai mari şanse să fie numit le are italianul Dario Bonetti (48 de ani), tehnician care a antrenat pe Dinamo la începutul sezonului trecut, tot la propunerea lui Vizer.

"Pe lângă Bonetti, pe listă se mai găsesc Mario Basler, Stephane Chapuisat, Gheorghe Ghiţ şi Dan Dobai. Până pe 5 iulie vom stabili staff-ul tehnic", a confirmat noul şef al orădenilor, care a anunţat ca obiectiv pentru sezonul următor promovarea. De remarcat că Vizer a refuzat pe Lausanne, Grasshoppers şi mai multe echipe din Liga I şi Ungaria care îl doreau ca şi investitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite