Daniel Stanciu: "Oţelul este sub Vaslui, avem forţa să luăm trei puncte la Galaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Team-managerul Timişoarei a prefaţat partida cu Oţelul Galaţi de etapa viitoare şi spune că echipa sa are forţa de a învinge echipa pregătită de Dorinel Munteanu

"Eu cred că avem forţa de a cîştiga la Galaţi, Oţelul nu este la fel de puternică precum Vasluiul. Avem puterea de a obţine cele trei puncte de pe terenul liderului", a spus fostul impresar la televiziunea sportro.

Acesta a vorbit şi despre o eventuală delegare a lui Cristi Balaj la derby-ul care poate decide campioana: "Balaj este unul dintre cei mai buni arbitri din România, dar are o adversitate faţă de noi. Cînd am văzut că nu îl elimină pe Ricardo cînd l-a lovit cu cotul în faţă pe Alexa, am început să ne punem nişte semne de întrebare".

Stanciu declarase în urmă cu ceva vreme că la sfîrşitul campionatul va face nişte declaraţii spectaculoase cu privire la "mizeria din fotbalul românesc": "Dacă nu voi mai continua ca şi conducător, voi face nişte declaraţii, dar dacă voi continua, nu pot pentru că voi sancţionat de LPF. Eu aş vrea să vorbesc, dar nu am bani să plătesc aceste amenzi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite