"Dinamo e cunoscută pentru războiul mediatic pe care îl practică înainte de meciuri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Stanciu, mangerul sportiv al clubului FC Timişoara, a declarat că toată lumea cunoaşte felul în care Dinamo presează în mass-media înainte de jocurile importante. De asemenea, fostul impresar a spus că formaţia de pe Bega are doar 18 jucători valizi şi, din acest motiv, o intrare a lui Cosmin Contra pe teren nu este imposibilă.

"Dinamo e cunoscută pentru războiul mediatic pe care îl practică înainte de fiecare joc important. Lor le este caracteristic acest gen de pregătire al jocului".

"Andone s-ar putea să aibă o surpriză, un prim 11 inedit. Avem multe accidentări. Mansour, Scutaru, Popovic, Bourceanu şi Magera sunt indisponibili pentru meciul cu Dinamo", a declarat Daniel Stanciu, în direct la sport.ro.

"Avem 27 de jucători din care mai avem doar 18 valizi. Contra s-a pregătit în ultimele zile şi ca antrenor şi ca jucător".

"Eu am mare încredere în Zicu, l-am susţinut de când a venit la Timişoara. Nu o să îl afecteze reacţiile fanilor dinamovişti. Cu siguranţă, şi-a dorit să plece de la Dinamo, iar noi i-am întins o mană. Zicu se simte perfect la Timişoara" , a mai adăugat Daniel Stanciu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite