Stanciu: ”Tudor s-a răzbunat pe Timișoara!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Stanciu, managerul de la FC Timișoara, l-a luat la țintă pe Alexandru Tudor după prestația acestuia din partida Astra - FC Timișoara, scor 1-1.

"Dacă am fi știut că va arbitra așa, ne-am fi antrenat cu echipa de baschet a Timișoarei. S-a fluierat orice atingere, Tudor cred că a fluierat 100 de faulturi în prima repriză", a spus Stanciu la sport.ro

"A fost o răzbunare a lui Tudor. Nu vreau să spun mai multe. Ne așteptam la acest lucru, dar am preferat să nu spunem nimic înainte de meci pentru a nu se spune că punem presiune asupra arbitrilor. Tudor e foarte protejat, nu este suspendat niciodată, indiferent ce greșeală ar face și este incredibil cum primește în continuare girul Comisiei", a mai adăugat managerul timișorenilor.

Acesta consideră că cel supranumit Brad Pitt își bate joc de meserie. "A fost o dezamăgire. Tudor ar trebui să primească o mică vacanță. Nu știu ce înțelege el din sportul ăsta, din meseria pe care o practică", a completat Stanciu, care nu s-a oprit aici, continuându-și tirada asupra arbitrajului.

"Sunt arbitri care greșesc etapă de etapă și sunt lăsați în continuare să arbitreze. E păcat că Tudor se consideră cel mai bun arbitru, dacă el e cel mai bun, vă dați seama unde suntem cu arbitrajul. De altfel, cei de-a fară deja ne-au catalogat", a încheiat oficialul celor de la FC Timișoara.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite