Daniel Pancu, noul "antrenor" al Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei FC Vaslui s-au antrenat din nou, ieri, fără staful tehnic, şedinţa de pregătire de aproximativ două ore fiind condusă de fotbalistul Daniel Pancu.

Potrivit unor surse, staful tehnic al FC Vaslui, care ar urma să conducă de luni antrenamentele, conform programului anunţat de spanioul Juan Ramon Lopez Caro, se află într-o excursie în nordul Moldovei.

"La fel ca ieri (n.r. - sâmbătă), am considerat că este absolut necesar să ne antrenăm, ţinând cont că la sfârşitul săptămânii viitoare ne aşteaptă un meci greu acasă, cu una din revelaţiile acestui început de sezon (Oţelul Galaţi). Nu ne mai puteam permite ca după atâtea zile de pauză să nu facem pregătiri. În mod cert, dacă ne luam liber şi în astea două zile, ar fi scăzut randamentul fiecăruia Din păcate trăim cu toţii o experienţă tristă, pe care nu am mai avut-o în întreaga mea carieră de fotbalist. Eu nu acuz pe nimeni şi nu spun că ar fi cineva vinovat, deoarece profesional nu îmi pot permite să-mi dau cu părerea despre antrenor. Noi totuşi sperăm să se încheie odată acest scandal", a declarat Daniel Pancu.

La antrenament a participat şi Pouga, care nu s-a pregătit sâmbătă, fiind învoit. Gladstone, care până în prezent s-a aflat în recuperare după o accidentare suferită în play-off-ul Ligii Europa, a început alergările uşoare.

Jucătorii echipei vasluiene s-au antrenat şi sâmbătă fără staf tehnic, sub conducerea a trei dintre ei, Silviu Bălace, Wesley Lopes şi Daniel Pancu.

FC Vaslui îşi va continua pregătirile, luni, cu un antrenament de la ora 10.30.

Echipa FC Vaslui a obţinut doar cinci puncte în primele şase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearcă să-l facă pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în această vară, să-şi dea demisia pentru a nu-i plăti clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Conducerea clubului şi tehnicianul iberic sunt în conflict deschis din această săptămână, în care jucătorii au refuzat să se antreneze, potrivit lui Caro, sau au avut liber, potrivit lui Adrian Porumboiu.

Jucătorii echipei nu s-au prezentat la antrenamente miercuri şi joi, tehnicianul spaniol considerând că este împiedicat să-şi desfăşoare activitatea deoarece fotbaliştii i-au boicotat şedinţele de pregătire.

Însă conducerea clubului a precizat că era normal ca jucătorii să nu se prezinte la pregătire doarece au primit liber chiar de la tehnician, care s-a răzgândit ulterior şi a programat antrenamente în cele două zile

La antrenamentul de vineri dimineaţă, Caro i-a informat pe jucători că vor avea liber sâmbătă şi duminică, ceea ce l-a determinat pe finanţatorul Adrian Porumboiu să afirme că decizia tehnicianului "este o provocare ordinară" şi o "bătaie de joc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite