Dani Coman ar putea reveni pe teren la meciul cu FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Coman este bun prieten cu Adrian Mutu
Dani Coman este bun prieten cu Adrian Mutu

Fostul portar al Naţionalei a intrat în programul normal de pregătire şi este apt 100% din punct de vedere medical.

În acest context, Dani Coman poate reveni pe gazon la partida pe care FC Braşov o va susţine, luni, de la ora 17.00, pe propriul teren, în compania celor de la FC Vaslui.

Chiar dacă FC Braşov s-a îndepărtat de locurile care permit prezenţa în cupele europene, fostul goalkeeper al Naţionalei, Dani Coman, este convins că propria formaţie mai are şanse la Europa League.

Vom încerca să ne revenim după eşecul de la Ploieşti, sper să jucăm mai bine cu Vaslui şi să obţinem ceea ce ne propunem de fiecare dată, adjudecarea celor trei puncte.

Sunt apt din punct de vedere medical, dar nu eu decid dacă intru sau nu pe teren. Avem un antrenor care va lua o hotărâre în acest sens. Eu sunt pregătit să-mi ajut echipa", crede Dani Coman.

Sigur de calificarea Naţionalei

FC Braşov şi FC Vaslui se vor întâlni şi în semifinalele Cupei României: „Ambele partide sunt la fel de importante şi fiecare meci trebuie abordat la victorie, indiferent că jucăm în Cupă sau în Campionat.

Mai avem 15 partide de jucat şi cred că nimic nu este încă pierdut. Ne putem îndeplini obiectivul, calificarea în cupele europene", a completat Coman.  

Portarul „stegarilor" a vorbit şi despre echipa naţională, care va întâlni, în această seară, la Timişoara, reprezentativa similară a Israelului.

Avem o Naţională nouă, în reconstrucţie, care sunt convins că va face o figură frumoasă. Am încredere în băieţi şi în Răzvan Lucescu şi sunt sigur că ne vom califica la Campionatul European.

Toate meciurile pe care le disputăm trebuie să le jucăm la victorie pentru a avea moral bun, iar la fel trebuie să se întâmple şi în această seară", a conchis „Robocop".  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite