Eugen Neagoe: "Sunt foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, este dezamăgit de arbitraj şi spune că dacă ar fi ştiut dinainte ce se întâmplă, atunci nu se mai prezenta la joc.

"Sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat în seara asta, de la cele patru ocazii ratate singuri cu portarul şi până la deciziile arbitrilor în fazele decisive. Dacă este adevărat că arbitrul ne-a anulat pe nedrept golul, iar al lor a fost ofsiad, atunci e o mare problemă. Dacă CFR Cluj trebuie să câştige Cupa României, atunci să ne spună şi nu ne mai prezentăm", a afirmat acesta.

Neagoe susţine că Universitatea ar fi putut câştiga, dacă ar fi beneficiat de aportul mai multor jucători de bază. "Păcat de aceşti suporteri care au venit în număr mare. Eu cred totuşi că Universitatea mai poate prinde cupele europene în acest campionat. Totuşi, era altceva dacă jucău Trică, Prepeliţă şi Dilevski, probabil am fi câştigat şi împotriva arbitrajului. Oricum, o puteam face chiar şi aşa, dacă nu ratam atât de mult", a punctat antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite