Ilie Dumitrescu: "Tănase este noul căpitan al Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Tănase
Cristi Tănase

Mijlocaşul Cristian Tănase este noul căpitan al formaţiei, în locul lui Bănel Nicoliţă, a declarat, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Ilie Dumitrescu.

Cristian Tănase este noul căpitan al Stelei. A trebuit să îi iau banderola de căpitan lui Nicoliţă, pentru că aceasta nu putea rămâne la vestiar'', a declarat Dumitrescu, recunoscând că Nicoliţă trece printr-o perioadă mai dificilă.
''A fost o dilemă pe care a trebuit să o rezolv şi am avut de ales între doi jucători vitali, Cristian Tănase şi Bogdan Stancu. Am avut o discuţie cu cei doi şi din start le-am spus că înclin să-i dau banderola numărului 10 (Tănase - n. red.), pentru că el a făcut progrese şi a ajuns la o maturitate în joc. Şi Stancu a spus să fie Tănase noul căpitan'', a mai spus Dumitrescu.

Antrenorul Stelei a apreciat că ''ambii jucători sunt schimbaţi total în ultima vreme, ambii joacă un fotbal total, participă la ofensivă, dar arată spirit de sacrificiu şi când fac faza defensivă, fac alunecări''.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite