Începe curăţenia la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Cristi Borcea a anunţat că nu mai puţin de 10 fotbalişti vor fi daţi afară la finalul sezonului

Dinamo a mai bifat un sezon ratat. Este pe locul şase, ultimul care asigură prezenţa în Liga Europa, iar scandalul a fost la ordinea zilei în Ştefan cel Mare. Pentru a fi sigur că istoria nu se repetă şi în sezonul următor, Cristi Borcea vrea să dea afară nu mai puţin de 10 jucători. „N-o să-i mai vedeţi pe mulţi dintre fiţoşii ăştia. Mergem pe reconstrucţia echipei. Dacă nu vor să plece de la noi, o să îi trimitem la echipa a doua să joace în Divizia C. La ce condiţii au, cum să te prezinţi în halul ăla cu Iaşi, Astra sau Timişoara? Asta nu e Dinamo. Toată lumea stătea pe teren. Noi am mai pierdut anul trecut titlul în meciurile cu FC Braşov şi FC Argeş. Au zis că nu pot juca pe Ştefan cel Mare că e presiune. Din lotul ăsta, ne despărţim de minimum zece jucători", a afirmat preşedintele executiv al FC Dinamo la sport.ro. Din câte se pare, Zicu, Mărgăritescu sunt primii vizaţi să plece.


Se retrage Borcea, vine Niculescu?
Cristi Borcea pare tot mai decis să rămâna simplu acţionar la Dinamo, iar acest lucru l-a spus şi aseară. „Eu vreau să mă retrag. M-am săturat, au trecut trei ani în care nu am luat nimic. Aş pleca mâine, dar se desfiinţează. Mă retrag din conducerea executivă, să nu mai aud de jucători. Mulţi dintre ei sunt lipsiţi de caracter. Nicolae Badea alege noul preşedinte. El ştie mai bine", a adăugat el. Din câte se pare, Borcea ar vrea să-l pună preşedinte executiv pe Claudiu Niculescu. Atacantul, care va împlini luna viitoare 34 de ani, a jucat foarte puţin în acest sezon, iar mai multe persoane din conducerea clubului i-au cerut acestuia să se retragă. „Niculescu e un tip de perspectivă...în birouri. Dacă nu mai poţi, te retragi", a spus Cornel Dinu după meciul cu Ceahlăul.


Lobonţ, aproape de revenirea în „Groapă"
Dinamo este gata să dea prima lovitură pe piaţa transferurilor. Astfel, Bogdan Lobonţ, mai mult rezervă la AS Roma, este aproape de o revenire în Ştefan cel Mare. „Sunt şanse mari ca Lobonţ să se întoarcă la Dinamo", a confirmat şi Borcea. Bogdan Lobonţ a fost împrumutat de Dinamo clubului AS Roma, în august 2009, pentru un sezon, dar gruparea italiană deţine opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe portarul român la expirarea împrumutului. În altă ordine de idei, Marius Alexe şi Marius Niculae nu vor putea evolua în ultima etapă de campionat cu FC Vaslui, primul fiind diagnosticat cu entorsă la genunchi, după accidentarea din meciul cu Astra Ploieşti, iar cel de-al doilea cu pubalgie. Alexe a efectuat ieri o rezonanţă magnetică şi a fost diagnosticat cu entorsă la genunchi, fiind nevoit să-şi întrerupă activitatea 3-4 săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite