Balaj: "Am vrut să discut calm cu Hizo, dar nu se putea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Balaj este considerat cel mai bun arbitru din ţară
Cristi Balaj este considerat cel mai bun arbitru din ţară

Cristi Balaj, arbitrul care oficiat ieri partida din FC Braşov şi Vaslui a vorbit la GSP TV despre motivul care l-a determinat să îl trimită în tribună pe antrenorul Vasluiului, Viorel Hizo

"Nu vreau să vorbesc despre o eventuală greşeală a unui coleg de-al meu. Dar pot vorbi despre eliminarea domnului Hizo. Nu ştiam că Vasluiul urmează să joace cu Steaua. Antrenorul vasluienilor mi-a prostestat în mai multe rînduri că n-am dat un fault pentru echipa sa sau că dau un henţ pentru cealaltă echipă. Am dorit să discut cu el calm, dar el continua să gesticuleze şi cînd am văzut că nu putem avea un dialog, l-am trimis în tribună", a spus Balaj la Contraatac.

La finalul partidei, Adrian Porumboiu, dar şi Viorel Hizo au acuzat arbitrajul şi au spus că golul braşovenilor s-a născut dintr-o fază suspectă de ofsaid. "Normal că sînt dezamăgit cînd pierd două puncte din cauza unei erori de arbitraj. Unii cîştigă din ofsaid, noi pierdem puncte", spunea finanţatorul vasluian la finalul partidei.

Tehnicianul Vasluiului va lipsi de pe banca tehnică etapa viitoare, cînd formaţia moldavă va juca împotriva Stelei, în Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite