"Este bine pentru Dinamo dacă Torje va mai rămâne încă un an"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul lui Gabriel Torje, Cristea Opria, susţine că şansele ca mijlocaşul dinamovist să mai plece din Ştefan cel Mare în această vară sunt din ce în ce mai mici

"Există în continuare posibilitatea ca Torje să plece în această vară, dar şansele sunt mici. A existat interes din partea lui Lokomotiv Moscova, Hamburg, Wolfsburg. Cu toate aceste echipe am discutat, le-am trimis materiale, însă ne-au trimis tot felul de motive pentru care nu s-a mai făcut mutarea, ba că nu vrea antrenorul, ba că trebuie întâi să vândă un jucător ca să facă rost de bani, ba tot felul de alte motive. De aceea, nu mai vreau să dau numele echipelor cu care discutăm. Este bine pentru Dinamo dacă Torje va mai rămâne încă un an. Dacă nu va pleca în această vară, îşi va prelungi contractul", a spus Cristea Opria la Sport.ro.

Opria a explicat şi motivele pentru care transferul lui Luchin la Dinamo a fost blocat de Fisc, dar spune că situaţia va fi remediată în scurt timp de Marian Iancu.

"Am discutat cu domnul Badea şi i-am transmis că transferul lui Luchin nu se poate face din cauza sechestrului. A fost trecut pe această listă pe data de 14 iulie. Iniţial nu era între jucătorii blocaţi de Fisc, dar probabil au auzit de interesul lui Dinamo şi s-au mişcat repede. Domnul Iancu se va mişca repede, va plăti datoria şi va debloca jucătorii în cel mai scurt timp", a spus Opria la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite