Wotte: "Vom fi pregatiti pentru Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mark Wotte, noul antrenor olandez al Universităţii Craiova, a declarat că formaţia din Bănie va fi pregătită pentru meciul din prima etapă a returului, cu Dinamo, în deplasare.

''Trebuie să fim realişti, dar suntem pe locul 14 fără motiv. Sunt foarte convins că putem urca în clasament. Începem cu un meci foarte greu, în deplasare, cu Dinamo, însă este o provocare, vom fi pregătiţi pentru acest meci. Vom fi profesionişti şi vom merge să urmărim câteva meciuri ale dinamoviştilor. Este bine că sunt şi ei aici, noi îi putem urmări, ei ne pot vedea pe noi. Nu va fi un meci uşor pentru noi, însă nu va fi un meci uşor nici pentru ei'', a afirmat Mark Wotte, citat de site-ul oficial al clubului din Bănie.

Mijlocaşul Eugen Trică consideră că fraţii Costea (Florin şi Mihai) sunt mai buni decât fraţii Karamian (armenii Arman şi Artiom), transferaţi recent de Steaua de la FC Timişoara.

''Poate că Steaua s-a întărit prin aducerea fraţilor Karamian, sunt doi fotbalişti foarte buni, însă fraţii Costea vor câştiga duelul în Liga I. Florin şi Mihai au reuşit şi duminică să marcheze două goluri, cu Incheon United. Nu exista comparaţie, fraţii Costea sunt atacanţi, ceilalţi - mijlocaşi. Cei care au marcat cele mai multe goluri sunt fraţii Costea. E foarte greu ca fraţii Karamian să-i blocheze pe fraţii Costea, pentru că sunt doi fotbalişti foarte buni'', a explicat Trică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite