Wotte încă nu s-a înţeles cu Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a spus că nu s-a înţeles cu olandezul Mark Wotte, dar că acesta se află pe lista de patru antrenori din Benelux pe care Universitatea Craiova i-a contactat în această iarnă.

''Nu este adevărat că am fi pus un nou antrenor. Este adevărat că numele care a apărut în presă (NR: Mark Wotte) se afla pe lista noastră, dar mai avem în vedere încă un olandez, dar şi alţi doi tehnicieni din acea zonă. Până joi, cel târziu vineri, vom pune antrenor'', a declarat Mititelu, citat de site-ul oficial al Universităţii.

Mititelu a vorbit şi de o eventuală propunere de reducere a numărului de echipe din Liga I: ''Referitor la propunerea de a se reduce numărul de echipe din prima ligă, eu cred că sistemul cel mai bun ar fi cu 12 echipe în sistem play-off, play-out, am spus asta demult. Să se joace câte patru meciuri pe an Craiova - Steaua, Craiova - Dinamo, Dinamo - Steaua sau Rapid - Dinamo şi competiţia ar avea mult de câştigat, publicul ar fi mai numeros. Cred că este cea mai bună soluţie'', a afirmat Mititelu.

Fostul antrenor al echipelor ADO Den Haag, RKC Waalwijk şi FC Utrecht, Wotte este fără angajament din iulie 2009, când a fost demis de la Southampton.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite