Craiova: Wotte l-a speriat pe Bărboianu: „Ne-a dat senzaţia unui antrenor dur“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă
Mark Wotte i-a pus pe craioveni serios la treabă

Mijlocaşul de 22 de ani al Universităţii Craiova, Ştefan Bărboianu, a tras primele concluzii după stagiul de pregătire din Antalya.

Internaţionalul de tineret susţine că s-a speriat la început de antrenorul Mark Wotte şi de metodele sale dure de pregătire, însă s-a obişnuit pe parcurs.

Să fiu sincer, domnul Wotte ne-a cam speriat prima dată, ne-a dat senzaţia că este un antrenor dur, nu zâmbea deloc, însă, pe parcurs, ne-am schimbat total impresia, ne-am obişnuit cu dânsul şi acum ne bucurăm că îl avem alături de noi şi ne ajută. Sperăm să învăţăm cât mai multe“, a spus Bărboianu pe site-ul oficial al clubului oltean.

A fost una dintre cele mai grele pregătiri de când m-am apucat eu de fotbal. Într-un fel, ştiam că ne va fi greu, deoarece trebuie să tragem tare pentru a fi pregătiţi sută la sută în perspectiva returului, în care trebuie să scăpăm de această poziţie din clasament care ne apasă. Aşa cum a spus şi antrenorul nostru, meciurile amicale au contat mai puţin prin prisma rezultatului, dar ne-au ajutat să ne conturăm anumite relaţii de joc“, a adăugat mijlocaşul de 22 de ani.

Am fost foarte obosiţi uneori, pentru că am avut antrenamente dese şi solicitante, dar ce e mai important este să fim într-o formă bună în campionat“, a mai spus internaţionalul de tineret al Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite