Wotte a venit fluierând la conferinţă şi a vorbit în română. Vezi ce şi-a propus olandezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte pune presiune pe jucători
Mark Wotte pune presiune pe jucători

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, a arătat astăzi că s-a adaptat foarte repede în România. Olandezul a ţinut să le vorbească ziariştilor în limba română, cărora le-a expus ce planuri are pentru următoarele etape.

Degajat, tehnicianul batav a anunţat că următoarele trei partide sunt foarte importante pentru Ştiinţa şi că echipa trebuie să obţină cel puţin 6-7 puncte.

„Până acum am avut ghinion, dar urmează trei meciuri foarte grele, iar cel cu Pandurii de luni e cel mai important. Trebuie să fim puternici şi să câştigăm. Avem nevoie de victorie. Am avut ghinion cu acel penalti cu Dinamo care nu s-a dat, cu Gaz Metan ni s-a dat, dar nu am marcat. Nu este un început bun pentru Craiova , dar situaţia nu e dramatică, însă avem nevoie de o victorie“, a afirmat Mark Wotte.

Olandezul a acuzat şi schimbările de lot din iarnă, însă nu consideră asta o scuză. „Au plecat şase jucători, au venit trei, a trebuit să schimb şi unele lucruri în vestiar, timpul a fost scurt, dar nu trebuie să ne plângem. E nevoie şi de puţin noroc, dar am încredere că vor veni şi rezultatele. Dacă luăm 6-7 puncte din următoarele trei meciuri, pentru că eu nu mă gândesc doar la un joc, atunci va fi OK“, a mai spus Wotte.

În ceea ce priveşte meciul de luni cu Pandurii, olandezul a fost scurt: „Va fi un meci plin de intensitate, însă vom fi pregătiţi. Băieţii au muncit mult în această săptămână, sunt motivaţi şi toată lumea este încrezătoare că vom obţine un rezultat bun la Târgu-Jiu“.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care sunt lacunele din jocul Ştiinţei descoperite de Mark Wotte şi ce va face olandezul ca să le acopere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite