Craiova: Dănănae revine cu gânduri mari: „Universitatea poate aspira şi la locurile fruntaşe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Dănănae, accidentat în amicalul cu Ungaria
Ovidiu Dănănae, accidentat în amicalul cu Ungaria

Accidentat grav în august anul trecut, la amicalul Ungaria - România 0-1, primul său meci la echipa naţională, fundaşul dreapta al Ştiinţei, Ovidiu Dănănae, are planuri mari.

Fotbalistul de 24 de ani susţine că abia aşteaptă să revină la echipă luna viitoare şi crede că Universitatea poate urca în clasament, în ciuda faptului că acum se află pe loc retrogradabil.  

Abia aştept să îmi revin, dar trebuie să am răbdare şi să fiu conştient de ceea ce mi s-a întâmplat. Dacă totul decurge ok, sper ca luna viitoare să intru în teren, depinde de mine şi de cum reacţionează genunchiul. Dureri mai am, pentru că a fost o operaţie dificilă, dar este totul normal pentru această perioadă. Sper să revin cât mai repede şi să ajut echipa“, a spus Dănănae pe site-ul oficial al clubului.

Universitatea poate aspira în acest an şi la locurile fruntaşe, pentru că sunt jucători de valoare, tineri, de perspectivă, dar trebuie să aibă încredere în ei. Dacă au încredere în ei, totul vine de la sine“, a mai spus Ovidiu Dănănae.

Fundaşul craiovean a vorbit şi despre antrenorul Mark Wotte, cu care nu a apucat încă să lucreze: „Am auzit numai lucruri bune de Mark Wotte. Este un profesionist desăvârşit şi sunt sigur că va scoate echipa din această aşa-zisă criză“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite