Craiova: Ştiinţa a plecat cu antrenor în Antalya şi s-a întors fără

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Universităţii Craiova au revenit în această seară în Bănie după un stagiu de pregătire de 14 zile în Turcia. Dacă la plecare alb-albaştrii i-au avut alături pe Mark Wotte şi asistenţii săi, la întoarcere aceştia nu s-au mai aflat în avionul de Bucureşti.

Pentru că Prepeliţă şi compania au primit liber până miercuri, Wotte şi secunzii săi Gerard van Ruitenburg şi Ponk Rene au plecat din Turcia direct în Olanda, urmând să revină la Craiova marţi seară.

Universitatea l-a avut ca şef la întoarcere pe Corneliu Papură, care a sosit în Bănie cu jucătorii care sunt născuţi aici. Restul au fost lăsaţi să meargă acasă, fraţii Costea rămânând la Vâlcea, iar Prepeliţă la Piteşti.

Concluziile cantonamentului din Antalya le-a tras însă Mark Wotte: "Am găsit aici o echipă tăcută, jucătorii nu comunicau între ei, doar se criticau după anumite faze sau execuţii. Le-am spus că trebuie să conlucreze, să se ajute unul pe celălalt, să vorbească doar pozitiv, doar astfel putem fi o echipă. Am lucrat la capitolul mental şi cel al disciplinei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite