Emil Săndoi: „Pandurii şi Craiova merită locuri mai bune în clasament“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei
Emil Săndoi şi-a trecut în palmares o victorie în faţa Serbiei

Selecţionerul naţionalei de tineret, Emil Săndoi, a prefaţat derbiul Olteniei de luni seară, pe care spune că-l va urmări cu interes.

Apropiat de ambele echipe, după ce la Craiova a cunoscut consacrarea, ca fotbalist, iar cu Pandurii a obţinut promovarea în Liga I, ca antrenor, selecţionerul abia aşteaptă derbiul Olteniei de luni seară.

Emil Săndoi se declară însă surprins de faptul că cele două echipe au ajuns să se lupte pentru salvarea de la retrogradare.

Prezent destul de des la meciurile ambelor echipe, Săndoi crede că formaţiile oltene nu ocupă în prezent locurile pe care le-ar merita în clasament.

Am urmărit îndeaproape evoluţia celor două echipe şi, sincer, chiar nu mă aşteptam să se ajungă aici, să se lupte pentru evitarea retrogradării. După părerea mea, atât Universitatea Craiova, cât şi Pandurii sunt două echipe care merită un loc mult mai sus în Liga I“, a spus Emil Săndoi.

Traseul nereuşit pe care Pandurii şi Universitatea l-au avut în tur a dus la situaţia de acum, după părerea lui Săndoi, care este însă convins că ambele echipe vor depăşi pasa proastă în care se află. „Cred, totuşi, că şi Panduri şi Craiova vor reuşi să treacă peste momentul dificil de acum şi îşi vor reveni încet-încet“, a mai spus fostul tehnician al celor două echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite