Craiova: Mititelu i-a declarat război primarului Solomon: „Este o mare mârşăvie cu aceste datorii ale mele!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Considerând că disputa dintre el şi Solomon este inegal prezentată în mass-media, Adrian Mititelu a făcut o conferinţă de presă în care şi-a spus punctul de vedere faţă de conflictul deschis pe care îl are cu Primăria Craiova.

Finanţatorul Universităţii Craiova a ţinut să lămurească situaţia datoriilor sale către primărie, susţinând că acestea sunt prezentate eronat şi că „totul este o mare mârşăvie“.  „Oamenii trebuie să afle adevărul în legătură cu afirmaţiile de genul «datoriile lui Mititelu la primărie». Este o mare mârşăvie şi minciună cu aceste datorii ale mele. Eu, ca persoană fizică, sau altă societate a mea, nu am nicio datorie la primărie, toate provin din activitatea FC U Craiova SA. Dacă apar şi pe altă firmă cu datorie, asta pentru că ea a preluat, prin acea divizare, datoriile de la FC Universitatea“, a precizat Mititelu.

Acesta a mai menţionat că suma înaintată de primărie, adică peste 700.000 de lei, este reală, dar ea reprezintă impozitele de la stadionul „Ion Oblemenco“ şi impozitele pe autovehiculele şi terenurile din cadrul clubului. „Nu există alte datorii la Direcţia de Impozite şi Taxe în afară de cele ale lui FC U Craiova şi ca această firmă mai sunt alte 1.000 care sunt păsuite pentru diferite motive. Asta nu înseamnă rea credinţă?!“, a tunat Adrian Mititelu.

100.000 de euro pentru întreţinerea stadionului

Patronul Ştiinţei a explicat cât înseamnă anual cheltuielilele cu stadionul „Ion Oblemenco“: 100.000 de lei pe an pentru apă, canalizare, energie, etc, 240.000 de lei pentru pază şi muncitori, 30-40.000 de lei pentru concesionare şi „alte taxe mai mici“. „Toată hangaraua asta pe care o folosim 20 de zile pe an ne costă cam 100.000 de euro“, a concluzionat Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite