Craiova: Mititelu: „Cârţu este avatarul unor diavoli“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu îşi doreşte ca titlul să ajungă tot în provincie
Adrian Mititelu îşi doreşte ca titlul să ajungă tot în provincie

Contrele în Bănie pe seama mutării Universităţii Craiova la Severin nu mai contenesc. Ca urmare a neînţelegerilor cu primăria, patronul Adrian Mititelu a decis să plece cu echipa în oraşul de pe malul Dunării, stârnind o serie de reacţii ostile.

Majoritatea oamenilor de sport din Oltenia cred că locul Ştiinţei este la Craiova, unii atacându-l în acest sens pe Mititelu. Printre contestatarii finanţatorului se află şi Sorin Cârţu, tehnicianul cu care alb-albaştrii au câştigat ultimul event (1991).

„Sorinaccio“ a afirmat la un post local de televiziune că Mititelu este mai rău decât Gigi Neţoiu, cel care a plecat în 2002 de la Craiova la Dinamo cu aproape toţi jucătorii. „Nu se poate aşa ceva! Dacă Mititelu mută echipa la Severin este mai rău decât Neţoiu. Când şi-a dat seama că nu mai poate rămâne la Universitatea, Neţoiu a vândut jucătorii, însă echipa a lăsat-o. A spus: «faceţi ce vreţi cu ea!» Nu îţi baţi joc de un oraş întreg, aşa cum vrei tu!“, a spus Cârţu, cel pe care Mititelu îl vede în „grupul folcloric“ al primarului Solomon, mereu împotriva echipei.

De aceea, nici replica patronului Ştiinţei nu a întârziat să apară: „Mi-e milă de bietul Cârţu. L-am iubit enorm în copilărie, ca fotbalist, şi nu credeam vreodată că va ajunge avatarul unor diavoli. Mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea lui, pentru că se pare că e tot mai şubredă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite