“U” Craiova-Gaz Metan s-ar putea juca pe "Oblemenco"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Costea
Florin Costea

După ce clubul Universitatea Craiova a anunţat că se află în imposibilitatea de a organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, fiindu-i refuzată iniţiativa de a disputa partida la Severin, primăria Craiovei se oferă să concesioneze stadionul "Ion Oblemenco" pentru 1 euro pe lună. 

Update: Primăria Craiovei a anunţa că va concesiona stadionul "Ion Oblemenco" echipei de fotbal Universitatea pentru suma de 1 euro pe lună. Iată ce se precizează într-un comunicat al Primăriei:

"Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a primit din partea Federaţiei Române de Fotbal acordul de a juca meciurile pe stadionul din localitatea Drobeta Turnu Severin. În aceste condiţii, Primarului Municipiului Craiova îşi reafirmă declaraţiile din ultima perioadă conform cărora echipa de fotbal Universitatea Craiova îşi poate disputa în continuare meciurile pe Stadionul «Ion Oblemenco». În condiţiile în care între clubul Universitatea Craiova şi Primăria Municipiului Craiova vor fi reluate discuţiile privind încheierea unui nou contract de concesiune, Primăria este dispusă să ofere concesionarea stadionului contra sumei de 1 euro/lună", se arată într-un comunicat al Primăriei Craiova, semnat de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Carmen Licu.

Clubul Universitatea Craiova a anunţat astăzi dimineaţă pe site-ul oficial că se află în imposibilitatea de a organiza meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, fiindu-i refuzată iniţiativa de a disputa partida la Severin.

Iată ce se preciza în comunicatul oficial postat pe site-ul clubului oltean:

"1. Forurile fotbalistice din Romania, FRF şi LPF, ne-au comunicat, oficial, în această dimineaţă, că partida nu poate avea loc la Severin deoarece, după cum susţin acestea, disputarea jocului în localitatea Drobeta Turnu Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, deşi iniţial am avut acordul scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus menţionată.

2. Nu putem să organizăm meciul pe stadionul „Ion Oblemenco", din Craiova, deoarece, neavând un contract în termen valabil pentru deţinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul inregistrat pe teren, pierdem meciul cu 0-3 la o simplă contestaţie a oricărui terţ interesat.

În aceste conditii, ne este imposibilă organizarea meciului de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş.

Din datele pe care le deţinem, se pare că "baieţii răi" au reuşit să facă ceea ce şi-au propus."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite