Craiova: Mititelu: „Ne-ai distrus clubul!“ Borcea: „O să retrogradezi Craiova!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, şi directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-au contrat din nou la TV.

Cu cât se apropie duelul dintre Dinamo şi Ştiinţa, cu atât tensiunea din cele două tabere este mai mare. Oficialii celor două echipe se bat în declaraţii pe unde se întâlnesc, principalii artizani fiind Borcea şi Mititelu.  

O să mor cu ei de gât. Cu Borcea şi Neţoiu. Borcea e junior în faţa mea. Borcea ne-a distrus clubul şi acum ne râde în nas!“, a spus Mititelu la gsptv.

„Cristi, vezi că te vede Dumnezeu! Mi-ar fi ruşine să mă laud că am distrus Craiova. Eşti la cea mai urâtă echipă din România, cu cel mai urât stadion din România. Lasă că vezi tu duminică seara ce faci cu Craiova!“, l-a avertizat Mititelu pe Borcea (foto).

Oficialul dinamovist a ripostat: „Normal că dăm noi ora exactă, dacă le dai drumul lui Stoica, lui Bornescu, lui Wobey. Te-am bătut de câte ori am vrut! O să retrogradezi echipa. Iar mă ceartă mama!

„În 2002 a fost prima distrugere a Craiovei pe care a făcut-o Borcea. În 2005 e a doua distrugere pe care a făcut-o Borcea. În anii ăştia a distrus de mai multe ori Craiova, dar tot rezistăm. Când voi aţi făcut Craiova paşalâc, ce mai vrei, mai vorbiţi... Nu se poate să faci asemenea afirmaţii de grandomanie“, a fost replica lui Mititelu.

Zici că nu puteam să iau niciun jucător de la Craiova? Cu 100-200 de mii ştii cum îl dădeai... Nu mă interesează niciun jucător de la Craiova. Când o să mă intereseze, o să-l iau“, a încheiat Borcea.

Cristi Borcea
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite