Cosmin Contra:"Aş veni din vară să ajut Timişoara"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost antrenor şi jucător la Timişoara, Cosmin Contra, nu ar refuza o eventuală propunere de revenire pe banca tehnică a bănăţenilor.

Cosmin Contra este văzut ca posibil înlocuitor al cehului Duşan Uhrin jr. "Guriţă" spune că nu a discutat despre revenirea sa la clubul de pe Bega, însă ar fi dispus să se întoarcă.

"Nu m-a sunat nimeni de la club să-mi propună sau să mă întrebe ceva, dar, probabil, în anumite condiţii, m-aş întoarce pentru că vreau să ajut Timişoara", a spus Constra pentru Adevărul.

"Să mă sune întâi cei de acolo, să-mi spună ce planuri au, ce proiecte, apoi le spun şi eu cerinţele mele. În mod normal, nu m-aş întoarce decât dacă domnul Iancu ar fi de accord cu anumite condiţii pe care i le-aş pune. Nu mai vreau să păţesc ce am păţit în iarnă, când am plecat de la club", a mai spus fostul internaţional român.

Contra mai are de primit bani de la oficialii timişoreni, însă nu-şi face griji în privinţa neachitării datoriei:" Este vorba de aproximativ 80.000 de euro, pe care ei trebuie să mi-i dea pentru perioada în care am jucat. Sunt sigur că îmi vor primi banii, am muncit pentru ei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite