Contra: ”Nu puteam să refuz naționala!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După golul care a adus egalarea pentru timișoreni pe Ghencea,  în meciul cu Steaua, scor 1-1, Cosmin Contra a declarat că ar dori să-și continue cariera, după ce spusese că partida de aseară ar putea fi ultima. Mai mult fotbalistul a fost chemat la națională de Răzvan Lucescu pentru meciul cu Albania din 3 septembrie.

Însă, deja fostul fundaș al timișorenilor, va avea o apariție surprinzătoare printre tricolori, după ce își anunțase retragerea de la echipa națională în 2009, după partida cu Austria.

UPDATE: "Am avut o discutie cu Răzvan, la meciul naționalei de la Timișoara și am zis că dacă vreodată are nevoie îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere. Aseară m-a sunat Bogdan Stelea, după accidentarea lui Săpunaru. După ce tot ce mi-a dat naționala nu puteam să refuz și mă duc cu toată experiența acumulată să ajut naționala. Telefonul m-a surprins, recunosc. Dar repet, din discuțiile pe care le-am avut cu Răzvan și din promisiunile pe care i le-am facut, nu puteam sa refuz", a povestit Contra la sport.ro

"Eram pe punctul de a pleca din țară, aveam biletele cumpărate să mă întorc în Spania. Familia se va întoarce singură în Spania, copiii vor începe școala și eu voi rămâne să ajut echipa națională", a mai adăugat fundașul timișorenilor.

"Eu încă mai pot juca fotbal, depinde dacă mă mai dorește cineva, dacă mai există oferte. Din punct de vedere fizic sunt bine și aș mai putea să joc până în iarnă. Mentalitatea s-a schimbat foarte mult în acești ani de criză și jucători care au depășit o anumită vârstă nu își mai găsesc atât de ușor echipă. Deocamdată nu m-a contactat nimeni de la club, de la Timișoara, pentru prelungirea contractului", a încheiat Contra

Zicu i-a oferit o parte din contractul său

"Dacă voi avea oferte voi continua, pentru că mai pot juca fotbal şi aş dori să continui. Nu am deocamdată niciun semnal de la Timişoara, nu trebuie să mă aştepte ei pe mine, trebuie să-mi facă o ofertă ca să le pot da un răspuns. De mâine (luni - n.r.) sunt jucător liber şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Contra la finalul partidei din Ghencea.

"Am avut timp să mă gândesc la retragere. Odată şi odată trebuia să vină şi momentul ăsta. Am avut o carieră frumoasă şi dacă trebuie să mă retrag o fac cu fruntea sus. Nu cred că le-a plăcut steliştilor golul meu, pentru că am fost înjurat tot timpul, dar nu-i nimic, le dedic lor golul. Cred că în România bunul simţ e uitat acasă", a mai spus fundașul timișorenilor.

Fostul dinamovist Ianis Zicu l-a rugat pe Contra, în vestiar, după meci, să nu se retragă. "M-am oferit să-i las o parte din contractul meu, este un jucător foarte imprtant pentru noi, un jucător cu o mare experienţă. A zâmbit la oferta mea", a spus Zicu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite