Exclusiv. Contra:" Eram pe val, nu-mi convine că se opreşte campionatul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Contra a adunat parru victorii consecutive din postura de antrenor-jucător al celor de la FC Timişoara. "Guriţă" simte că echipa trece printr-un moment bun şi regretă că se întrerupe tocmai acum campionatul.

După 2-1 cu Rapid, Cosmin Contra a reuşit cea de-a patra victorie de când a fost instalat ca antrenor al echipei de pe Bega.

Bănăţenii erau în formă maximă, pauza competiţională prilejuită de meciul naţionalei cu Franţa venind într-un moment prost pentru elevii lui Cosmin Contra.

"Nu prea îmi convine că se întrerupe campionatul. Era pe val, cum se spune, aveam un moral bun după ultimele victorii...Asta este, privesc partea plină a paharului, am timp să corectez unele greşeli", a mărturisit Cosmin Contra pentru Adevărul.

Tehnicianul echipei de pe Bega rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că nu se poate vorbi în acest sezon de titlu la Timişoara.

"Obiectivul nostru este clasarea pe locurile 1-7, dar nu vizăm campionatul. Ne cunoaştem limitele. Nu avem un lot foarte, foarte bun care să ne permită în acest an să luăm titlul. Îmi doresc să lungim seria asta de victorii cât mai mult, dar sunt conştient că va veni un moment în care vom pierde. Atunci contează să ştim să gestionăm situaţia", a precizat Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite