Contra: ”Aș vrea să rămânem neînvinși în acest an”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

După egalul obținut cu Dinamo, la București, Poli Timișoara rămâne în continuare singura echipă neînvinsă din acest sezon. Cosmin Contra, antrenorul bănățenilor, își dorește ca invincibilitatea să se mențină cel puțin până până la finalul acestui an.

"În repriza a doua n-au avut ocazii mari de a marca. Un egal pe terenul lui Dinamo nu este de aruncat. Important este să rămânem aproape de primul loc şi mi-ar părea bine dacă am rămâne neînvinşi în acest an”, a declarat Contra la finalul partidei de pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Contra nu a comentat prea mult diversiunea finanțatorului timișorean Marian Iancu care anunțase înaintea partidei că Zicu, Alexa și Helber nu vor juca cu Dinamo. ”Nu ştiu ce a fost acea diversiune, întrebaţi-l pe domnul Iancu. În primă fază era decis să nu-i lase să intre, dar apoi s-a mai înmuiat. Nu ai cum să nu foloseşti cei mai buni jucători cu Dinamo”, a adăugat antrenorul bănățenilor.

Acesta și-ar fi dorit să evolueze aseară împotriva fostei sale echipe. ”Revin mereu cu plăcere în Ştefan cel Mare, dar acum sunt la Timişoara şi chiar îmi pare rău că nu am jucat" a încheiat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite