Contra îşi pune cenuşă în cap după eliminarea din Cupă:"Eu sunt de vină pentru eşec"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Contra
Cosmin Contra

Timişorenii au părăsit Cupa României, fiind eliminaţi de FC Braşov, iar antrenorul bănăţenilor, Cosmin Contra, şi-a asumat întreaga vină pentru eşec şi practic pentru ratarea unuia dintre obictivele clubului.

"Este o înfrângere ruşinoasă. Mă simt vinovat pentru acest eşec. Nu-mi explic ce s-a întâmplat, mai ales în repriza a doua, în care Braşovul a dominat din toate punctele de vedere. Nu pot spune altceva decât că Braşovul a meritat calificarea. Din păcate pentru noi, am fost nevoit să fac două schimbări în primele 35 de minute, iar asta ne-a dat peste cap tot jocul. Consider că a fost un duş rece pe care trebuie să-l luăm ca atare",a spus Contra, extrem de afectat de înfrângere.

Preşedintele echipei de pe Bega, Gheorghe Chivorchian, a pus eşecul pe seama lipsei de motivaţie a jucătorilor.

"Am întâlnit o echipă mai motivată decât a noastră. Noi am vrut să jucăm mai mult cu exteriorul şi cu călcâiul, iar asta ne-a costat. Braşovul a muncit pe teren pentru această calificare. Eu le-am spus jucătorilor că nu le va fi uşor, pentru că Braşovul are şansa de a juca finala acasă şi era clar că va face totul pentru calificare. Am dat cu piciorul la un obiectiv. Vom analiza ce s-a întâmplat şi vom lua măsurile necesare", a spus Chivorchian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite