Sixto Peralta îşi va rezilia contractul cu CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argentinianul a plect în vacanţă şi a spus că nu ştie unde va juca în sezonul următor.

Mijlocaşul argentinian al formaţiei CFR Cluj, Sixto Peralta, a anunţat că a ajuns la un acord cu conducerea clubului ardelean pentru rezilierea contractului.

Peralta a spus că primul pas în vederea despărţirii a fost făcut de responsabilii grupării "feroviare". "Nu mă mai întorc la CFR Cluj în sezonul următor. Încă nu ştiu la ce echipă voi evolua din toamnă, rămâne să analizez opţiunile pe care le am. Nu voi juca cu CFR în Liga Campionilor, dar asta este viaţa de fotbalist, azi suntem într-un loc, mâine în altul. A fost o despărţire pe cale amiabilă, dar cei din conducere au fost cei care au făcut primul pas", a declarat Peralta la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, la plecarea în vacanţă.

De asemenea, conducerea clubului clujean a decis să nu prelungească împrumutul brazilianului Claudinei Aparecido "Nei", venit vara trecută de la formaţia saudită Al-Shabab. "Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat Cupa şi campionatul. Din păcate, eu nu voi mai juca în sezonul următor la CFR. Vreau să mă odihnesc, apoi voi vedea unde voi juca în continuare", a spus atacantul brazilian.

Reunirea lotului echipei campioane a fost fixată pentru data de 14 iunie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite