Campionii de la CFR, atacaţi de stelişti şi de vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a câştigat, pentru a doua oară în istoria sa, titlul de campioană a României, în urma victoriei de ieri, scor 2-1, de pe teren propriu, cu Internaţional Curtea de Argeş.

Imediat după meci, cei 22.000 de spectatori care au fost pe stadion s-au mutat pe străzile oraşului, unde au cântat ore întregi. Succesul clujenilor este însă contestat de Steaua şi Vaslui, foste adversare în lupta pentru titlul de campioană. „„Dacă legea permite să ai jucători împrumutaţi, aste este mită şi corupţie. Dacă ai jucători la Alba Iulia şi se dau la o parte, dacă ai jucători la Internaţional şi se dau la o parte, legea permite... Eu le transmit felicitări pentru că au luat campionatul", a spus Gigi Becali, finaţatorul Stelei.

La fel de acid a fost şi patronului Vasluiului, Adrian Porumboiu. „Evoluţia lui Viera lasă loc la mari interpretări, ce nu fac cinste celor care sunt campioni astăzi. E jucătorul lor, sub contract cu CFR Cluj şi lasă loc de interpretări. Cele două goluri sunt o mostră de ce nu trebuie să se întâmple cu un jucător împrumutat la altă echipă atunci când cealaltă echipă joacă cu titlul pe masă. Urmăriţi şi alte meciuri şi vedeţi dacă a jucat aşa Viera. Oricum erau campioni, de ce trebuia să dea Viera pe lângă ea sau să se dea la o parte la golul doi", a atacat şi Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite