Coaliţie împotriva CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul va începe peste cinci zile, dar conducătorii din Liga I au început deja să se războiască. Motivul? Arbitrajul.

Steaua, Dinamo şi Timişoara sunt principalele cluburi care cer „fluieraşi" străni, dar CFR Cluj militează pentru români. Primul care a dat tonul a fost Cristi Borcea, în urmă cu două zile. „Dacă CFR Cluj nu vrea arbitri străini înseamnă că are ceva de ascuns", a spus preşedintele executiv al FC Dinamo. Tema a fost preluată ieri şi de Gigi Becali. „Lupescu are prietenie mare cu CFR Cluj, da? Bineînţeles că CFR va avea un avantaj din treaba asta. Cine nu vrea arbitri străini? Comitetul Executiv? Noi suntem Comitetul Executiv! Noi suntem tot, noi comandăm fotbalul. Facem o Adunare Generală şi-l dăm afară pe Lupescu", a declarat Gigi Becali la Sport.ro. Marian Iancu s-a alăturat, ieri, cluburilor din Bucureşti şi a început, la rândul său, o tiradă la adresa arbitrajului.  „S-a văzut cum a câştigat CFR-ul campionatul şi Cupa de anul trecut. Au fost probleme foarte grave de arbitraj. Igna este un dobitoc, care trebuie să răspundă ţn faţa mea de ceea ce s-a întâmplat în finala Cupei de anul trecut. În curând se va face o mişcare în urma căreia Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu vor pleca din conducerea fotbalului", a ameninţat şi finanţatul FC Timişoara.

Clujenii se apără: „Nu suntem prieteni cu Lupescu"
În replică, clujenii spun că nu se pune problema unei „prietenii" între ei şi Ionuţ Lupescu. „Cei care ne tot atacă simt că vom lua campionatul şi le e frică de noi. Campionatul nu-l câştiga arbitrii. Cred că noi ne-am întărit cel mai mult. Ne-am văzut de treabă, ca de obicei, iar alţii au stat de presupuneri, de zvonuri. Nu vreau să comentez astfel de aberaţii cum că Lupescu e prieten cu CFR-ul", a afirmat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite