Fotbal - Liga I: Internaţional Curtea de Argeş - CFR Cluj 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a învins pe Internaţional Curtea de Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, la Mioveni, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal Gamebookers.com.

INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ - CFR CLUJ 0-1 (Alcantara 78)

Internaţional Curtea de Argeş: Popa - Abiodun, Viera, Raţiu, Frăsineanu - Voiculeţ, Băcilă, Lazăr (Stoianof 81), Vezan (Itu 81), Nasser (D. Stan 80) - Zăgrean. Antrenor: Ştefan Stoica.

CFR Cluj: Peskovic - Panin, Cadu, Alcantara, Edimar - Mureşan, Dani, Culio, Dubarbier - Traore (Nei 67), Y. Kone (Mara 80). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Raţiu 58, Băcilă 63 / Edimar 53, Alcantara 59, Peskovic 90

Arbitri: Robert Dumitru - Dragoş Iliescu, George Radu

Stadion: Orăşenesc-Dacia (Mioveni); Spectatori: 1.500

Cum s-a marcat golul:

0-1, min. 78: CFR Cluj a beneficiat de un corner de pe partea dreaptă, balonul a ajuns la Alcantara, la marginea careului de 16 metri, de unde acesta a şutat superb, din voleu, la vinclu, fără nicio şansă pentru Popa.

Meciul s-a disputat în condiţii de vizibilitate redusă, din cauza ceţii, motiv pentru care partida a fost întreruptă timp de 18 minute, din minutul 20.

În minutul 4, Yssouf Kone a primit o pasă pe partea dreaptă, a pătruns în careu şi şutat pe jos, pe lângă Popa, care îi ieşise în întâmpinare, dar insuficient de puternic, astfel încât Viera a respins în ultimul moment de pe linia porţii.

Gazdele au avut o şansă bună de a deschide scorul în minutul 20, când Abiodun i-a centrat lui Zăgrean, dar acesta şi-a plasat lovitura de cap la distanţă mică de poarta lui Peskovic.

În minutul 34, Traore i-a pasat excelent lui Kone, dar atacantul ardelenilor a şutat în Popa, deşi se afla într-o poziţie centrală, la 12 metri de poartă.

Jucătorii grupării Internaţional Curtea de Argeş au răspuns în acelaşi minut, pe contraatac, când Zăgrean a profitat de indecizia fundaşilor adverşi, a intrat în careu, pe partea dreaptă, dar şutul său nu a nimerit decât plasa laterală.

Frăsineanu a tras puternic de la aproximativ 35 de metri în minutul 65, dar mingea a trecut puţin pe lângă butul din stânga porţii lui Peskovic.

În minutul 69, Dubarbier a primit o pasă pe partea dreaptă, s-a lansat în sprint şi a pasat ideal în centrul careului de şase metri, dar Nei, dezechilibrat, a reluat defectuos, pe lângă poartă.

Internaţional putea deschide scorul în minutul 74, atunci când Zăgrean a dejucat pasul la ofsaid al ardelenilor, s-a lansat către poartă, pe partea stângă, a şutat putenic şi pe sus la colţul lung, dar Peskovic s-a remarcat printr-o intervenţie spectaculoasă.

Internaţional Curtea de Argeş a înregistrat cea de-a 10-a înfrângere în campionat şi continuă să rămână pe locul 15, cu 16 puncte acumulate.

Datorită victoriei obţinute la Mioveni, CFR Cluj a acumulat 31 de puncte şi a urcat pe locul 2 în clasament, fiind la egalitate cu liderul FC Timişoara, dar cu un golaveraj inferior.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite