Paszkany nu crede că propunerile din Comitetul Executiv sunt bune:"Nu vreau să mă gândesc că arbitrii vor fi predispuşi la şpăgi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, crede că propunerile din cadrul Comitetului Executiv (înjumătăţirea baremurilor arbitrilor şi acordarea unui termen de "graţie" de cinci etape, apoi se va apelea la arbitrii străini dacă cei român greşesc) nu fac altceva decât să pună presiune şi mai mare pe "cavalerii fluierului".

"Mă tem că se vor întâmpla două lucruri după ultimele decizii luate în Comitetul Executiv în ceea ce priveşte arbitrajul. Mă gândesc că nu ai cum să pretinzi de la un arbitru să fie mai bun decât până acum dacă îi înjumătăţeşti salariul. Eu nu vreau să mă gândesc că vor fi predispuşi la şpăgi astfel, prefer să zic că poate îşi vor face alte afaceri şi nu vor mai fi la fel de concentraţi pe teren", a spus Paszkany la Digi Sport.

"Mi se pare că s-a greşit când li s-au dat 5 etape, timp în care dacă vor greşi grav, vor fi aduşi arbitri străini. Foarte probabil unii vor încerca să nu supere patronii cluburilor mari şi vor trage cu ei în meciurile cu echipele mai mici. Aşa văd eu lucrurile", a mai precizat omul cu banii din Gruia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite