Sorin Cârţu vorbeşte despre meciul CFR-ului cu nemţii. "Bayern este un titan al fotbalului mondial"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Cârţu
Sorin Cârţu

Antrenorul campioanei României, Sorin Cârţu,va susţine în câteva momente o conferinţă de presă la Munchen, înaintea jocului din Liga Campionilor contra celor de la Bayern.

Sorin Cârţu:

"Orice meci din Liga Campionilor este important.Bayern este favorită, este un titan al fotbalului european. Acum avem şi noi şansa noastră. Bayern are probleme în a alinia cea mai bună echipă".

"Sper ca ultimul nostru meci să fi fost un accident. Acum trebuie să ne revenim, avem speranţe că mâine vom face un joc bun"

"E diferenţă mare între Bayern şi Roma. Am fost atenţi la Roma, dar nu am avut şansă. Mi-aş dori un joc precum cel de la Roma şi avem neboie mai ales acum de şansă. Mă aştept la un meci infinit mai greu decât cel de la Roma. Încerc să le transmis jucătorilor mei, să nu-i timorez pe băieţi. Mă gândesc cu groază la ce ar fi fost dacă jucau Ribey sau Klose"

"Bastian Schweinsteiger este cel mai bun mijlocaş din lume în opinia mea. Este un jucător complet. Cum a intrat în ultimul meci de campionat, cum s-a schimbat jocul. Nici nu a mai fost nevoie să mai notez ceva, că ştiam la ce să mă aştept"

Tony da Silva

"Mario Gomez ar fi titular la orice echipe din lume. Păcat pentru că lipsesc jucătorii lor importantţă, spectacolul va avea de suferit. Noi venim să ne facem treaba, cu umilinţă şi suferinţă. Jucăm pentru blazonul nostru, pentru oraşul Cluj şi pentru România"

Clujenii au ajuns astăzi în jurul prînzului la Munchen şi s-au cazat la hotelul de cinci stele Westin.

Peste mai puţin de zece minute, antrenorul ardelenilor, Sorin Cârţu va vorbi despre meicul de pe Allianz Arena, iar de la ora 20.00, ora României, fotbaliştii CFR-ului vor susţine antrenamentul oficial.

Rămâi pe adevărul.ro pentru a afla în timp real declaraţiile tehnicianului român

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite