Clujenii nu-şi caută portar. Mureşan:"Nu am auzit de Mario Felgueiras. Nu-l vrem!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful din Gruia, Iuliu Mureşan, a negat informaţiile apărute în presa portugheză potrivit cărora clujenii l-ar dori pe portarul Mario Felgueiras.

Iuliu Mureşan a spus că nu a existat niciodată vreun interes din partea CFR-ului pentru portarul celor de la Sporting Braga.
"Nu vrem să aducem portar, chiar dacă am renunţat la Eduard Stăncioiu. Am aflat şi eu despre acest jucător din presă. Nu am auzit de el", a precizat Mureşan.

Oficialul echipei "feroviare" a evitat să comenteze şi posibilul transfer al atacantului Weldon, legitimat tot în Portugalia la echipa Benfica Lisabona.

"Nu putem spune momentan nimic despre Weldon. Eu sunt plecat în străinătate acum, dar nu interes fotbalistic", a mai spus Iuliu Mureşan.

Publicaţia portugheză Correio do Minho a scris, joi, că portarul echipei Sporting Braga, Mario Felgueiras, care în sezonul trecut a fost împrumutat la formaţia Rio Ave unde a jucat şase meciuri, a semnat un contract pe trei ani cu CFR Cluj. Sursa citată a precizat că Felgueiras a fost dorit la CFR Cluj de noul antrenor, portughezul Jorge Costa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite