Cârţu ar putea fi demis!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul campioanei României, CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu este deloc fericit de cu evoluează lucrurile la echipă şi este convins că antrenorul Cârţu este veriga slabă. Finanţatorul ardelenilor îl acuză pe tehnician că nu a adus schimbarea aşteptată de atitudine în rândul jucătorilor, şi ameninţă: dacă nu vor veni victoriile va demara negocierile cu Dan Petrescu.

"Dacă nu o să avem o serie de trei victorii consecutive, nu o să mai avem nicio şansă la titlu. În plus, riscăm să ratam chiar un loc de Europa League" , le-a spus Paszkany apropiaţilor săi, conform Onlinesport.ro. Următoarele trei meciuri de campionat ale clujenilor sunt cu FC Braşov, FC Vaslui şi Unirea Urziceni.

Faptul că "Bursucul" e dorit în "Gruia" nu este tocmai o noutate. Meme Stoica a recunoscut că oficialii CFR-ului îl vor pe Petrescu, pe care şi-l doresc din iarnă la echipă. "Ştiu că cei de la CFR şi-l doresc foarte mult pe Dan Petrescu, dar nu ştiu dacă au cum să-l ia de la Kuban. M-a surprins aducerea lui Sorin Cîrţu din perspectiva faptului că nu se înscrie în profilul pe care l-au căutat cei de acolo în ultimul timp. Poate au vrut să mizeze pe un antrenor accesibil, pentru ca din iarnă să încerce altceva", a spus Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite