EXCLUSIV Ioan Neculaie: „Dinu Gheorghe este liber să plece de la FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a vorbit pentru cititorii Adevărul de seară despre situaţia actuală a formaţiei de la poalele Tâmpei, dar şi despre viitorul apropiat al grupării.

CITEŞTE ŞI:

Ioan Neculaie: „Jucătorii de valoare vor pleca pe bani grei de la FC Braşov“

Acesta a recunoscut pentru prima dată că există posibilitatea ca preşedintele executiv al „stegarilor", Dinu Gheorghe, să plece de la FC Braşov.

Care este situaţia din prezent a echipei FC Braşov?

Este mai mult decât evident că sunt probleme la FC Braşov, în primul rând din punct de vedere financiar. Şi fotbalul a fost, inevitabil, afectat de criza economică, dar sunt convins că vom trece peste aceste probleme. Probabil, ne vom echilibra bugetul prin vânzarea unor fotbalişti.

S-a vehiculat ideea conform căreia Dinu Gheorghe ar pleca la Rapid cu mai mulţi jucători.

Acest lucru este perfect realizabil, doar în cazul în care vom avea oferte tentante pentru acei jucători. Trebuie să se înţeleagă din start că fotbaliştii sunt sub contract cu FC Braşov şi niciun jucător nu este deţinut, nici măcar în coproprietate, de Dinu «Vamă» şi club.

 Apropo de Dinu Gheorghe, va pleca la Rapid?

(iritat) Dinu este liber să facă ce-şi doreşte. Eu nu pot să-l ţin cu forţa la FC Braşov. Este un conducător abil, am colaborat bine cu el şi-mi doresc să lucrăm împreună şi în sezonul viitor. Însă, nimic nu este stabilit. Probabil, la sfârşitul acestei săptămâni ne vom întâlni şi vom lua o decizie.

Ce condiţii a pus acesta pentru a continua la FC Braşov?

El şi-a exprimat anumite doleanţe, nu a pus condiţii. Dinu vrea să-i garantez un buget stabil pentru transferuri şi contracte. Este vorba despre o sumă rotundă, iar dacă vom avea acel buget, obiectivul pentru sezonul viitor va fi calificarea în cupele europene. Însă, nu ştiu dacă vom putea face rost de aceşti bani, întrucât de doi ani avem buget european, dar nu am avut nicio performanţă.   

În cazul în care Dinu Gheorghe va părăsi pe FC Braşov, ce strategie se va adopta pentru sezonul viitor?

Sincer, nu m-am gândit la acest aspect. Oricum, cel mai probabil, FC Braşov va avea un buget considerabil mai mic în stagiunea următoare şi ne vom baza în cea mai mare parte pe jucători tineri, de perspectivă. Nu ne mai permitem să aruncăm cu banii pe fereastră. Iar în cazul în care în continuare nu va exista interes pentru această echipă mă gândesc chiar să mă retrag şi eu...

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite