Portarul Traian Marc a semnat pe cinci sezoane cu FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În condiţiile în care Dani Coman va părăsi, mai mult ca sigur, pe FC Braşov, iar singurul portar experimentat din lotul "stegarilor" este Gabi Kajcsa, oficialii formaţiei braşovene l-au transferat zilele acestea pe fostul goalkeeper de la Poli Iaşi, Traian Marc.

Acesta a semnat un angajament pe cinci sezoane cu "galben-negrii" şi s-a alăturat lotului în cantonamentul din Poiana Braşov. În vârstă de 27 de ani, Traian Marc a evoluat între 2002 şi 2005 la FC Braşov, iar din 2005 a jucat la Poli Iaşi.

"După cinci ani m-am întors acasă. Mă bucur că am ajuns la o înţelegere cu FC Braşov, echipa la care m-am format ca jucător. Am ales Braşovul cu sufletul. Este un nou început pentru mine şi sunt convins că am făcut cea mai bună alegere.

Voi trage tare la antrenamente pentru că vreau să mă bat pentru un loc de titular. Va fi un sezon foarte dificil, pentru că lotul nu este omogen, însă trebuie să dăm totul pentru o clasare cât mai bună în campionat", a declarat Traian Marc, pentru site-ul oficial al FC Braşov.

În altă ordine de idei, deşi este curtat intens de Rapid şi Dinamo, goalkeeper-ul Dani Coman a ajuns şi el în cantonamentul "stegarilor" din Poiana Braşov. Coman este refăcut în totalitate după intervenţia chirurgicală suferită în luna aprilie, la o clinică din Istanbul, Turcia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite