Daniel Isăilă: „FC Braşov poate obţine cea de-a doua victorie a sezonului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a II-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică seara, de la ora 19.00, pe propriul teren, pe Universitatea Cluj.

În prima etapă a sezonului, FC Braşov a învins, în deplasare, cu 1-0, pe FCM Târgu-Mureş, iar antrenorul „stegarilor“, Daniel Isăilă, este convins că propria formaţie poate obţine punctaj maxim în primele două etape.

Ne aşteaptă un joc dificil, poate mai dificil decât cel de la Târgu-Mureş, dar suntem hotărâţi şi pregătiţi să luăm toate cele trei puncte. Nu ne va fi uşor, dar am încredere în băieţi că au înţeles ce vreau de la ei şi, dacă vom elimina greşelile, vom putea să obţinem ce ne-am propus.

Suntem conştienţi că U Cluj are orgoliul rănit după înfrângerea din prima etapă şi că va veni foarte motivată, dar sperăm să-i contrazicem şi să ţinem punctele la Braşov.

Oricum, noi nu ne vom mulţumi cu un egal. La niciun joc nu ne vom mulţumi cu un scor de egalitate. Vom aborda toate partidele doar cu gândul la victorie", a precizat Isăilă.

Daniel Isăilă a cerut şi sprijinul fanilor „stegari“, dorindu-şi ca suporterii braşoveni să fie în număr cât mai mare la duelul cu nou-promovata Universitatea Cluj-Napoca: „Este foarte important să avem susţinerea fanilor, întrucât ei fac o atmosferă incredibilă. Sper să-i avem alături de noi duminică, întrucât fără suportul lor ne va fi mult mai greu să-i învingem pe clujeni“.

Pentru confruntarea cu „U“ Cluj, Dani Isăilă nu se va putea baza pe fundaşul slovac Peter Majernik, care este suspendat după eliminarea de la Târgu-Mureş, în timp ce Vali Bădoi este incert. În schimb, Isăilă îi va putea folosi pe Cosmin Năstăsie şi Dejan Martinovic, cărora le-a sosit cartea verde.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite