Leo Messi, idolul copiilor de la Cupa Hagi „Danone“ VEZI AICI GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai importantă competiţie de fotbal destinată copiilor, Cupa Hagi „Danone", a debutat în această dimineaţă la Stadionul „Forex", din Braşov.

La eveniment au luat parte peste 300 de copii, iar cei mai talentaţi micuţi vor fi premiaţi chiar de Gică Hagi, în cadrul unei festivităţi care va avea loc mâine, de la ora 14.00.

Tot duminică, de la ora 8.30 se vor disputa finalele pentru ambele categorii, finala şcolilor fiind programată la ora 12.30, iar ultimul act al competiţiei cluburilor va avea loc la ora 13.00.

image

În primele partide din compeţia cluburilor, FC Braşov şi Unirea Alba Iulia au terminat la egalitate, scor 3-3, iar ASC Odorheiul Secuiesc a învins, cu 4-0, pe Viitorul Sfântu Gheorghe.

image

La competiţia şcolilor, Şcoala Generală Prejmer a fost învinsă clar de Şcoala Nr. 31 Braşov, scor 0-3, în timp ce elevii Şcolii Generale Nr. 3 din Râşnov şi-au zdrobit colegii de la Şcoala Generală Nr. 14 din Braşov, cu un sec 5-0.

image

Printre remarcaţii competiţiei se numără Andrei Bordaş (foto jos), care are 10 ani, iar fotbalul este pasiunea vieţii lui. Din România, Andrei ţine cu CFR Cluj-Napoca, este fanul Barcelonei, fotbalistul preferat fiind argentinianul Leo Messi.

image

Echipele câştigătoare din cele două categorii se vor califica la faza finală care va avea loc la Constanţa, în perioada 26 mai - 1 iunie.

image

La primele patru etape zonale, desfăşurate la Galaţi, Râmnicu Vâlcea, Suceava şi Timişoara, Cupa Hagi „Danone" a adus pe terenurile de fotbal peste 2.000 de copii dornici să-şi demonstreze calităţile. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite