După Gigi Becali, şi George Copos îl vrea pe Tony Conceicao!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat la final de contract cu FC Braşov, portughezul Antonio Conceicao este ofertat, cel puţin prin presă, de mai multe echipe din Liga I.

După interesul manifestat de Steaua, în urmă cu ceva vreme, acum, patronul celor de la Rapid, George Copos, şi-l doreşte pe Antonio Conceicao în Giuleşti. Tentat de calificarea Rapidului în Europa League, Conceicao nu ar spune nu unei oferte din Grant.

Însă, om de cuvânt, Antonio Conceicao va mai purta o rundă de discuţii cu patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, la finalul campionatului, chiar după meciul cu Rapid. În acest moment, sunt şanse mari ca tehnicianul lusitan să continue sub Tâmpa.

În acest sens, preşedintele echipei FC Braşov, Iosif Kovacs, se află în Portugalia, pentru a perfecta transferurile unor fotbalişti doriţi chiar de Conceicao. În cazul în care jucătorii respectivi vor fi aduşi la formaţia de la poalele Tâmpei, atunci portughezul ca continua şi el, cel mai probabil, la Braşov.

În cazul în care ar ajunge la Rapid, Antonio Conceicao va pleca de la Braşov cu mai mulţi fotbalişti, Teixeira, Oros sau Chipciu fiind doriţi şi ei, la Rapid. Însă, este greu de crezut că patronul de la FC Braşov, Ioan Neculaie, va permite pentru al doilea an consecutiv un export masiv către Giuleşti.

„Nu vreau să discut deocamdată despre o eventuală plecare a mea de la FC Braşov. Le-am promis conducătorilor de aici că ne vom aşeza la masa tratativelor la finalul sezonului.

În cazul în care la Braşov se doreşte performanţă, atunci mă voi gândi serios să continui la această formaţie şi din vară“, a declarat Antonio Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite