Ioan Neculaie: „Jucătorii de valoare vor pleca pe bani grei de la FC Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Braşov, Ioan Neculaie, a dat asigurări că niciun fotbalist care se află sub contract cu formaţia de la poalele Tâmpei nu va pleca gratis de la echipă.

CITEŞTE ŞI:

Ioan Neculaie: „Dinu Gheorghe este liber să plece de la FC Braşov“

Acelaşi Ioan Neculaie a admis că sunt şanse mari ca FC Braşov să se despartă, în schimbul unor oferte tentante, de fotbaliştii de bază ai echipei.

Pe lista viitorilor jucători care ar putea părăsi Braşovul sunt Mihai Roman, Rui Duarte, Ezequias, Sabrin Sburlea sau Octavian Abrudan.

Care sunt jucătorii de care se va despărţi FC Braşov în această vară?

Nu sunt certitudini în momentul de faţă. Deocamdată, din câte am înţeles, Nuno Diogo, Landauri şi Dusan Savic au şanse mici să mai continue la Braşov. În rest, nimic nu este sigur, dar probabil că ne vom despărţi şi de alţi fotbalişti.

Câţiva fotbalişti şi-au depus memoriile la LPF pentru a deveni liberi de contract. Îi va pierde clubul gratis pe aceştia?

Din câte ştiu eu, doar Octavian Abrudan a recurs la această metodă. Însă, puteţi să staţi liniştiţi că nu suntem chiar atât de fraieri încât să renunţăm gratis la jucătorii de valoare. Până în prezent am achitat restanţele financiare către trei fotbalişti, iar în scurt timp îi vom plăti şi pe ceilalţi.

Vor rămâne fotbaliştii exponenţiali la FC Braşov şi în sezonul viitor?

În funcţie de posibilităţile financiare ale clubului, vom decide cine va rămâne la echipă. Un lucru este cert: avem câţiva fotbalişti care au contracte mari şi nu cred că ne putem permite să-i păstrăm la FC Braşov. Însă, jucătorii de valoare, şi aici mă refer la Roman, Abrudan, Dani Coman, Rui Duarte, Ezequias sau Sburlea vor pleca, dacă o vor face, pe bani mulţi.

Fostul acţionar de la Dinamo, Vasile Turcu, a declarat că ar fi dispus să investească la FC Braşov.

Eu nu am auzit nimic, iar Vasile Turcu nu a luat legătura cu mine. Sunt deschis oricărei colaborări şi orice om de afaceri potent financiar este binevenit în conducerea administrativă a clubului. Trebuie să luăm exemplul echipelor din provincie, acolo unde s-a investit cu seriozitate.

Câţi bani aţi investit la FC Braşov din momentul în care aţi devenit patronul echipei?

Mulţi, chiar dacă am dat impresia în anumite momente că mi-am luat mâna de pe echipă. Permanent am alimentat financiar această formaţie, întrucât altfel ajungea să se zbată în mediocritate. Nu am calculat exact cât am investit, însă o sumă aproape de adevăr depăşeşte cinci milioane de euro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite