Viorel Moldovan: „Îmi va fi greu să rămân la FC Braşov şi din vară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXXI-a a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, mâine, de la ora 16.30, pe Stadionul „Tineretului“, pe Gloria Bistriţa.

Confruntarea de mâine, de pe Tineretului, va pune faţă în faţă două vecine de clasament, echipe care au scăpat de orice grijă în acest campionat şi care vor aborda ultimele etape fără a avea presiunea rezultatului.

Dacă FC Braşov este pe locul nouă în clasament, Gloria Bistriţa se află pe treapta a zecea, la un singur punct de „galben-negrii".

Mai mult, pentru meciul cu formaţia lui Marius Şumudică, Viorel Moldovan nu se va putea baza pe Cristescu, Ezequias şi Voicu, toţi suspendaţi, în timp ce Dani Coman şi Stelian Stancu sunt accidentaţi, iar Mihai Roman şi Dorel Zaharia sunt incerţi.

Cu toate acestea, antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan, ia în calcul doar varianta victoriei în meciul cu formaţia lui Marius Şumudică. „Întâlnim o echipă care a avut o prestaţie bună în acest retur de campionat, schimbată total în bine faţă de turul sezonului.

Nu ne va fi uşor, dar vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a ne impune. Am jucători care-i pot înlocui fără probleme pe fotbaliştii care vor absenta. Trebuie să abordăm meciul cu multă seriozitate, chiar dacă nu mai avem niciun obiectiv pentru acest final de sezon“, a declarat Viorel Moldovan.

Tentat să plece

În acelaşi timp, tehnicianul „stegarilor“ a admis că nu mai este dispus să continue la FC Braşov şi în sezonul viitor, în contextul actual în care formaţia de la poalele Tâmpei se confruntă cu mari probleme financiare.

A fost un an foarte greu, atât pentru mine, dar şi pentru jucători. Este prematur să vorbim despre ceea ce se va întâmpla în sezonul viitor. Dar, un lucru este sigur, nu mai pot continua la Braşov şi să lucrez în condiţiile pe care le-am avut în ultimele luni.

Însă, prezenţa mea la Braşov şi în sezonul următor va depinde de foarte mulţi factori. Dacă situaţia se va schimba în bine, atunci vom continua colaborarea“, a completat Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite