Viorel Moldovan: "Suntem într-o situaţie grea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la FC Brașov, Viorel Moldovan, s-a declarat dezamăgit după înfrângerea suferită astăzi, de propria formaţie, în deplasarea de la Piatra Neamț, acolo unde Ceahlăul s-a impus cu 2-1.

"Aşteptam multe lucruri bune de la acest joc, însă, din păcate, nu am reuşit să trecem peste perioada proastă din ultimele etape. Ca de obicei, primim goluri prostești, mă aşteptam la mai multă concentrare şi responsabilitate din partea jucătorilor.

Am reuşit să revenim în joc graţie golului lui Savic, însă, la faza imediat următoare am fost taxaţi cu un gol la care a contribuit şi arbitrul asistent. Trebuie ca jucătorii să se trezească.

Eu mi-am asumat în două rânduri responsabilitatea eşecului, sper ca şi ei să conştientizeze că situaţia este din ce în ce mai dificilă", a declarat Viorel Moldovan la finalul meciului.

În prima partidă a etapei cu numărul 23, Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, cu 2-1, pe propriul teren, pe FC Braşov. Pentru moldoveni au marcat Mulisa (min. 15) şi Cebotaru (min. 24), în timp ce pentru braşoveni a punctat macedoneanul Duşan Savic (min. 23).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite