Moldovan: "Nu am văzut niciun ban cât am antrenat pe FC Braşov"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor de la FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, la GSP TV, că are de primit de la conducătorii braşoveni restanţe financiare pentru întreg sezonul trecut competiţional.

În Liga I există şi antrenori care fac muncă patriotică. În premieră poate pentru fotbalul românesc, Viorel Moldovan se află într-o situaţie total neplăcută, acesta antrenând pe gratis pe FC Braşov în sezonul trecut.

Deşi nu a văzut vreun ban în perioada în care a pregătit formaţia de la poalele Tâmpei, Viorel Moldovan nu a depus niciun memoriu la Federaţia Română de Fotbal. Mai mult, "Moldo-gol" a acceptat să semneze o hârtie prin care FC Braşov să primească licenţa pentru sezonul următor fără probleme.

Însă, Viorel Moldovan a declarat la GSP TV că a primit asigurări de la fostul preşedinte al echipei de sub Tâmpa, Dinu Gheorghe, că FC Braşov îi va achita restanţele financiare până la finalul lunii iunie.

"Nu vreau să intru în nicio polemică, de aceea am şi semnat acea hârtie, pentru ca FC Braşov să-şi poată primi licenţa. Pentru mine, în acea perioadă era foarte important ca jucătorii să-şi primească banii, eu eram în plan secund.

Însă, am rămas şi eu surprins că există astfel de persoane în fotbalul românesc, care nu-şi respectă promisiunile. Sper, totuşi, ca cei de la Braşov să-mi achite restanţele pâna la sfârşitul lunii, întrucât este vorba de munca mea până la urmă.

În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, atunci voi merge mai departe şi voi face tot posibilul pentru a-mi primi drepturile financiare", a declarat fostul antrenor de la FC Braşov, Viorel Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite